Golden Rose

02:11:00




Hi everyone!
I haven't been active lately here on my blog, but here I am, back once again for another post.

Few days ago, I talked with the PR lady from Golden Rose and she asked me what do I think about a PR package and sharing my opinion about some of Golden Rose products here on my blog. As always, even though this is a PR package, I'm going to share my honest opinion about the products.

Also, in case you haven't heard about Golden Rose-Golden Rose is a make up brand from Turkey but very well known here in Bosnia and Herzegovina and I'm sure even further.

Now let's get to the things that I got:
1) HD concealer
2) Mega Volume & Length City Style Mascara
3) Smart Lips Moisturising Lipstick
4) Lip Butter
5) Ice Color Nail Lacquer
6) Ombre Top Coat

Zdravo svima!
Nisam bas bila aktivna u zadnje vrijeme na blogu, ali evo me, vratila sam se nazad zbog jos jednog posta.


Prije par dana sam razgovarala sa PR djevojkom iz Golden Rose i ona me je upitala sta mislim o PR paketu i o tome da podjelim svoje misljenje ovdje na blogu o nekim Golden Rose proizvodima. Kao i uvijek, bez obzira sto je ovo PR paket, podijeliti cu sa vama svoje iskreno misljenje o proizvodima.

Takodje, za slucaj da niste culi za Golden Rose-Golden Rose je make up brend iz Turske, ali veoma dobro poznat ovdje u Bosni i Hercegovini a sigurna sam i dalje.

Pa da predjemo na stvari koje sam dobila:

1) HD korektor
2) Mega volume & Length City Style maskara
3) Smart Lips hidrirajuci ruz
4) Balzam za usne
5) Ice Color lak za nokte

6) Ombre nadlak

1) HD concealer - A lot of bloggers were talking about this product and many others from the HD line that Golden Rose recently launched. I got mine in shade 3 and the shade really matches me well. You get 3 ml of product and the thing that was really interesting for me is that the concealer works like a ballpoint pen. The applicator is a small sponge and you apply the product really easily with it. What I noticed is that this product has SPF 15, which I haven't seen before in any concealer so it is perfect during summer. I think this product is better for those people with oily skin but I'll still use it since it doesn't enhance my dry skin.

1) HD korektor - Dosta blogera je pricalo o ovom proizvodu kao i o mnogim drugim iz HD linije koju je Golden Rose nedavno lansirao. Ja sam svoj dobila u nijansi 3 i nijansa mi veoma dobro odgovara. Dobije se 3 ml proizvoda i stvar koja je meni jako interesantna je da korektor funkcionise kao hemijska olovka. Aplikator je mala spuzvica i sa njim jako lako mozete da nanesete proizvod. Ono sto sam primjetila je da ovaj proizvod ima zastitni faktor 15, sto nisam ranije vidjela kod ijednog korektora tako da ga to cini savrsenim za koristenje tokom ljeta. Mislim da je ovaj proizvod bolji za one koji imaju masnu kozu ali ja cu ga svakako koristiti s obzirom da ne istice suhe dijelove koze.

2) Mega Volume & Length City Style Mascara - I haven't seen or heard anywhere about this mascara so when it arrived, I was excited to try it out. The mascara comes in a lovely pink packaging and it has a wand that has a little bit longer bristles on one side. According to the name of the mascara, it should provide volume and length to your lashes but since my lashes are really small, I didn't had much faith in it that it would do anything to them. It curls my lashes a little bit but nothing major. Of course, I'm sure that it works really well on other people since it's really hard for me to find a mascara that works nicely on my lashes.

2) Mega Volume & Length City Style maskara - Nisam nigdje vidjela niti cula ista o ovoj maskari tako da kad je dosla, bila sam uzbudjena da je probam. Maskara dolazi u prelijepom roza pakovanju i ima cetkicu sa malo duzim dlacicama na jednoj strani. Prema imenu maskare, trebala bi da pruzi volumen i duzinu trepavicama, ali posto su moje trepavice jako male nisam imala puno vjere da ce ista im uciniti. Maskara da volumena mojim trepavicama, ali nista znacajno. Naravno, vjerujem da na drugim ljudima obavlja super posao s obzirom da mi je licno jako tesko naci maskaru koja ista uradi mojim trepavicama. 

3) Smart Lips Moisturising Lipstick - I haven't heard or seen this product anywhere but hey, one more to try out. It is a lovely lipstick, without any harsh smell and it really moisturizes your lips. The pigmentation is quite nice and it isn't sticky like a lip gloss. If you wish to eat with this lipstick however, you'll have to fix it after the meal. Mine came in the shade 01 which is a really nice pinky shade for everyday look. To get more product you just rotate the end and for a quick going out to do some errands perhaps, I think it is perfect.

3) Smart Lips hidrirajuci ruz - Nisam nigdje cula ni vidjela ovaj proizvod ali hej, jos jedan za isprobati. Ruz je predivan, bez ikakvog jakog mirisa i stvarno hidrira usne. Pigmentacija je poprilicno lijepa i nije ljepljiv kao sjaj za usne. Ipak, ako zelite da jedete sa ovim ruzem, morace te ga popraviti nakon obroka. Moj je dosao u nijansi 01 koja je predivna rozkasta nijansa za svaki dan. Da bi dobili vise proizvoda, samo rotirate kraj olovke i za brzinski izlazak iz kuce da obavite nekakve obaveze mozda, mislim da je savrsen.

4) Lip butter - I fell in love with this product the moment I saw it. I know it's weird, from all the products to fall in love with this one, but the packaging just bought my heart. Even though the packaging seems small, you get a really decent amount of product and this lip butter hydrates your lips really well. I got mine in the smell peach but it reminds me more of some sort of a bubble gum, so I have to say that I was quite tempted to eat it, haha. I'll surely use this product, specially during the winter when my lips get dry really easily.

4) Balzam za usne - U ovaj proizvod sam se "zaljubila" cim sam ga ugledala. Znam da je cudno, od svih proizvoda da se bas "zaljubim" u ovaj ali pakovanje je jednostavno "kupilo" moje srce. Iako se pakovanje cini dosta malo, dobijete solidnu kolicinu proizvoda i ovaj balzam hidrira usne jako dobro. Dobila sam ga u mirisu breskve ali me vise podsjeca na miris nekakve zvakace gume, tako da moram reci da sam bila u iskusenju da ga pojedem, haha. Ovaj proizvod cu zasigurno koristiti, posebno tokom zime kad moje usne postanu jako lako suhe.

5) Ice Color Nail Lacquer - I had the chance to try out some nail polishes from the "Ice Color" line and I wasn't quite satisfied with them, so when this nail polish arrived, I was quite sceptical. Mine came in the shade 134, a light pink shade. I'm not the biggest fan of pink in general but this one was cute and it would be a shade that I could see myself wearing if the quality wasn't so bad. Unfortunately, the nail polish is just way too "watery" and it takes me 2 layers to get the colour. That isn't such a big problem but when I leave it to dry (I waited around 20-30 minutes), the nail polish still wasn't dry and it just slided from my nail when I touched it. I'm quite sad, since the shade is really nice even for a girl like me that doesn't wear pink.

5) Ice Color lak za nokte - Imala sam priliku da isprobam neke lakove iz linije "Ice Color" i nisam bas bila zadovoljna s njima, tako da kad je ovaj lak dosao, bila sam dosta skepticna. Moj je u nijansi 134, svjetla roza nijansa. Nisam najveci obozavatelj roze boje generalno ali ova je slatka i mogla bi sebe zamisliti da je nosim da kvaliteta nije tako losa. Nazalost, lak je previse "vodenast" i treba mi 2 sloja da bih postigla boju. To i nije toliki problem, ali kad ga ostavim da se osusi (cekala sam otprilike 20-30 minuta), lak se idalje nije osusio i samo je "sletio" sa nokta kad sam ga dirnula. Poprilicno sam tuzna s obzirom da je nijansa jako lijepa, cak i za djevojku poput mene koja ne nosi rozu boju.

6) Ombre Top Coat - This top coat is really nice actually. I'm the kind of person that in general just applies nail polish, wait for it to dry and that's it. This top coat really intensifies the colour of your nail polish and lasts really long, even though I haven't really noticed that it does some "ombre" effect on the nails. I tried out this top coat with some other nail polishes that I have and the nail polishes last longer, so I'll surely apply this one each time when I do my nails.

6) Ombre nadlak - Ovaj nadlak je zapravo zaista dobar. Tip sam osobe koja generalno samo nalakira nokte, saceka da se lak osusi i to je to. Ovaj nadlak stvarno pojacava boju vaseg laka i traje dugo, iako nisam primjetila da pravi ikakav "ombre" efekat na noktima. Isprobala sam ovaj nadlak sa drugim lakovima koje imam i lak na noktima mi traje duze tako da cu u buduce zasigurno nanositi ovaj nadlak svaki put kad sredjujem nokte.

That would be it for this blog post.
I hope you really enjoyed reading it. Make sure to check out more Golden Rose products on their website (HERE) and let me know- Would you like to read more about Golden Rose products?
Also I want to say a huge thank you to Golden Rose for sending me these products!

Hope you like the photos!

To bi bilo to za ovaj post.
Nadam se da ste uzivali citajuci. Obavezno pogledajte jos Golden Rose proizvoda na njihovoj stranici (OVDJE) i recite mi - Da li bi zeljeli da citate vise o Golden Rose proizvodima?

Takodje zelim da kazem jedno ogromno hvala Golden Rose sto su mi poslali ove proizvode!

Nadam se da vam se svidjaju slike!


Kisses,
Tijana

You Might Also Like

13 comments

  1. Śliczny delikatny kolor różu na paznokciach <3


    Zapraszam do mnie:
    BLOG

    INSTAGRAM

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post,proizvodi mi izgledaju bas interesantno!

    PajaMala.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Svi proizvodi izgledaju interesantno. Svakako piši još o nekim proizvodima jer čitajući ovaj post, može se zaključiti da svoje dojmove o nekom proizvodu iznosiš na iskren način.

    Isabela Breber

    OdgovoriIzbriši
  4. Great box,
    The products looks very interesting ♥


    xx
    Amira
    www.amirahayupratiwi.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Golden Rose je jedan od meni najsigurnijih i najlepsih brendova. Produkti izgledaju fantasticno !

    A free soul.

    OdgovoriIzbriši
  6. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako detaljan post! Samo tako nastavi!

    New Post
    Mihaailo | mihaailo.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Great products! I'm following in GFC
    Instagram @blogbrunavirginia
    Blog | Facebook | Twitter | Canal Youtube 
    Beeijos (:

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post i veoma zanimljivi proizvodi! :)
    Novi post
    www.minniearts.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Hola, vengo del blog de Éster que nos recomienda tu blog, iré viendo en estos días tus entradas con tu permiso.

    Besos

    OdgovoriIzbriši
  11. Buenos días, paso a decirte que hoy en mi blog te he dado la bienvenida, es la manera de que tus seguidores y los míos nos conozcamos mejor. Un abrazo

    OdgovoriIzbriši